Skip to content
Menu

“Brengt jouw tekst tot leven.”

Mijn naam is Jeroen Stijger. Ik ben gelukkig getrouwd met Jessica en trotse vader van Daan. Na ruim zeventien jaar met plezier in diverse functies voor de gemeente Breda gewerkt te hebben, vond ik het tijd om mijn hart te volgen en werk te maken van mijn passie voor schrijven en stemacteren. 

Als kind vond ik het al geweldig om verhalen te verzinnen. Waar andere kinderen zuchtend aan een opstel begonnen, barstte ik van de inspiratie en maakte er met plezier een mooi verhaal van. Ook in mijn jaren bij de gemeente Breda heb ik vele procesbeschrijvingen, handleidingen, bestuursvoorstellen en adviesmemo’s geschreven. Als er een tekst geredigeerd moest worden, klopten collega’s bij mij aan. Mijn taalgevoel en tekstbegrip zijn zeer goed en ik ben nauwkeurig, klantgericht, hou van samenwerken en ga altijd voor het best mogelijke resultaat. Jouw tekst is bij mij in goede handen.

Naast het schrijven en redigeren haal ik ontzettend veel energie uit het stemacteren. Ik heb de basisworkshop, animatieworkshop en gevorderdenworkshop gevolgd en succesvol afgerond bij Stemacteren.nl. Er is niets leuker dan een stem geven aan dat ene karakter uit die animatiefilm of om opdrachtgevers te helpen hun bedrijfsfilm, documentaire of commercial extra glans te geven met een passende voice-over. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk. 

 
overmij