Skip to content
Menu

“Brengt jouw tekst tot leven.”

Tekstschrijven en redigeren

Een eerste indruk maak je maar één keer, zowel persoonlijk als op papier. Je wilt professioneel overkomen als je jouw tekst gaat verspreiden. Of het nu gaat om een sollicitatiebrief, je afstudeerscriptie of teksten voor je website. Je wilt niet dat de lezer afhaakt vanwege kromme zinnen, spelfouten of herhaling van woorden.
Zit jij weleens te worstelen en vind je de juiste woorden niet? Of wil je je tekst graag door een extra paar ogen laten screenen?

Zakelijke teksten
Bij mij ben je aan het juiste adres voor het (her)schrijven of redigeren van jouw verhaal of zakelijke tekst. Denk hierbij onder andere aan:

* Scripties, afstudeeronderzoeken en andere opleidingsverslagen
* Columns en blogs 
* Nieuwsbrieven en websiteteksten
* Sollicitatiebrieven en cv’s

Wil je een tekst laten (her)schrijven? Dan ga ik eerst met je in gesprek over de intentie en de doelgroep van jouw boodschap.
Wil je een tekst laten redigeren? Dan doe ik een volledige check op spelling en formulering en geef de verbetervoorstellen aan je door.

Manuscripten

Om mezelf verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Kunst van het Verhaal gevolgd bij uitgeverij Ambilicious. Daarbij heb ik me verdiept in manuscriptredactie. Ik heb ontzettend veel geleerd over mijn eigen schrijfstijl tijdens de totstandkoming van mijn eerste boek. Die kennis draag ik graag over, zodat ook jij het maximale uit je verhaal haalt.
Benieuwd wat ik voor jouw tekst of verhaal kan betekenen? Ik maak er met plezier een toegankelijk en prettig leesbaar geheel van. 
Een eerste contact is gratis!

 

Eigen boeken

Een van de dromen die ik had, was het schrijven van een eigen boek. Met trots kan ik zeggen dat die droom werkelijkheid is geworden. Begin 2022 is mijn eerste boek ‘Het leven van een Weerfetisjist – Herkenbare anekdotes over alledaagse taferelen’ verschenen via uitgeverij Boekscout.

In het boek beschrijf ik op humoristische wijze en met een fikse dosis zelfspot het leven van alledag. In vijfenzeventig anekdotes neem ik je mee langs allerlei herkenbare situaties en zoom ik in op de dynamiek tussen twee partners in een langdurige relatie. Is er sprake van typisch vrouwen- of mannengedrag?

Eén ding is zeker… of je nu vijfentwintig bent of zeventig, deze bundel is voor elke lezer een feest der herkenning. Het boek is te bestellen via onderstaande link.

Boek kopen

Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn kinderboek over Punkie de eekhoorn, dat naar verwachting in 2024 verschijnt. Ik hou jullie via de website en sociale media op de hoogte van de vorderingen.